Marketing & Online Marketing

Marketing, Offline & Online zijn de drijfveren van de meeste bedrijven. Dit heeft natuurlijk als uiteindelijk doel de omzet van het bedrijf te zien groeien. Met ruim 20 jaar ervaring weten we als geen ander wat mensen triggert en motiveert, we delen deze kennis graag met u, neem contact op om meer te weten te komen over hoe we u hierbij kunnen helpen.

feedback

Marketing

Traditionele marketing behelst alle offline vormen van marketing, oftewel hierbij is geen tot zeer weinig invloed van het internet. Hierbij kunt u denken aan Flyers verspreiden, billboards, wuppy’s, bus bestickering, Poster printing en meer. U bedenkt het wij verspreiden het. Als u alleen beschikt over een idee maar nog niet precies weet hoe u dit vorm wilt geven kunnen we u ook helpen met het design van uw ideeën.

assessment

Online Marketing

Traditionele vormen van marketing worden nog veel gebruikt echter is het vaak moeilijk meetbaar wat het precieze effect hiervan is. Tegenwoordig is Online marketing een erg sterke manier om uw boodschap of product te verspreiden, mede doordat (bijna) iedereen vandaag de dag toegang tot internet heeft en veelal zelfs mobiel online is. Hierdoor wordt de drempel steeds lager om bij het ervaren van een *micro moment iets op te zoeken via bijvoorbeeld de mobiele telefoon. Dit is de uitgelezen kans om uw doelgroep te bereiken op het moment dat zei naar u of uw product opzoek zijn. Vraag en aanbod komt dus direct bij elkaar! U kunt uw doelgroep(en) via verschillende manieren online bereiken: Search, Display en/of Social adverteren zijn de smaken, de invulling hiervan kan op vele verschillende manieren. Wilt u ook weten wat we op gebied van online marketing voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Mallens + Markhorst

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
The Netherlands

T. +31 (0)13 - 5220400
E. info@dock14.nl

Volg ons

Via social media

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Youtube