Design & Webdesign

Positioneren is uw bedrijf of organisatie onderscheidend maken. Wie immers het verschil weet te maken, scoort bij z'n doelgroep. Design en webdesign vragen daarbij de nodige aandacht. Klanten en doelgroepen oordelen vaak in een split second of een product of dienst hen bevalt of niet, dit gebeurt op basis van het design. Een professionele aanpak is dus vereist!

brush

Design

Design zit in onze genen, het is iets wat we al voor vele klanten deden en nog voor vele klanten zullen gaan doen. Hoe groot of klein uw designproject dan ook is, we voeren het professioneel voor u uit! Of het nu gaat om een Logo, complete huisstijl of andere visuele concepten we kunnen het voor u uitwerken. We horen graag over uw idee en gaan meteen voor u aan de slag, neem contact met ons op voor meer informatie.

phonelink

Webdesign

In deze tijd is het internet haast niet meer weg te denken, er is zo veel online mogelijk dat het soms lastig is alles optimaal in te zetten. Sommige bedrijven hebben een website omdat het “moet” terwijl andere juist een website hebben om het bedrijf of merk kracht bij te zetten en sommige hebben zelf alleen een online winkel of webshop. Een visueel aantrekkelijke site zal meer (conversie) opleveren dan een slordig of ouder ogende website, verstandig dus om hierin te investeren. Wilt u ook weten hoe we u kunnen helpen aan een visueel aantrekkelijke site die converteert? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mallens + Markhorst

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
The Netherlands

T. +31 (0)13 - 5220400
E. info@dock14.nl

Volg ons

Via social media

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Youtube