Communicatieadvies

Al ruim 20 jaar mogen wij aanschuiven bij ondernemers en directies van organisaties groot en klein. Met onze specieke kennis en know how, komen we samen met onze opdrachtgevers tot prachtige resulutaten. Samen sparren over communicatie, positionering en identiteit en plannen creatief vertalen naar spraakmakende campagnes en concepten.

record_voice_over

Communicatie

Wij zijn uw sparringpartner als het gaat om uw interne en externe communicatie, we adviseren op basis van wie u bent en wat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Hiervoor is het belangrijk dat er een persoonlijk kennismakingsgesprek plaatsvindt zodat we precies weten wat u wilt communiceren en met wie zodat we u concreet en passend kunnen adviseren.

filter_center_focus

Positionering

Uw bedrijfspositionering is belangrijk om de juiste klanten aan te spreken, natuurlijk wilt u zoveel mogelijk klanten maar richt u zich op de massa of op een niche. Oftewel is uw product heel toegankelijk of juist erg exclusief. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste positionering zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering.

person_pin

Identiteit

De identiteit (ofwel Imago) die uw bedrijf uitstraalt heeft meer effect dan u in eerst instantie voor mogelijk houdt. Heel u een goed (maatschappelijk verantwoord) imago en komt u vaak positief in het nieuws zal dit een positief effect hebben op uw bedrijfsresultaat. Voor imago's geld het volgende: het duurt vaak lang om een (positief) imago op te bouwen terwijl het in een oogwenk om kan slaan in een negatief imago, erg belangrijk dus om aandacht te besteden aan uw imago! We bespreken de mogelijkheden graag onder genot van een kop koffie of thee.

Mallens + Markhorst

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
The Netherlands

T. +31 (0)13 - 5220400
E. info@dock14.nl

Volg ons

Via social media

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Youtube