Begaan

Design & Webdesign

Positioneren is uw bedrijf of organisatie onderscheidend maken. Wie immers het verschil weet te maken, scoort bij z'n doelgroep. Design en webdesign vragen daarbij de nodige aandacht. Klanten en doelgroepen oordelen vaak in een split second of een product of dienst hen bevalt of niet, dit gebeurt op basis van het design. Een professionele aanpak is dus vereist!

Lees meer

Communicatieadvies

Al ruim 20 jaar mogen wij aanschuiven bij ondernemers en directies van organisaties groot en klein. Met onze specieke kennis en know how, komen we samen met onze opdrachtgevers tot prachtige resulutaten. Samen sparren over communicatie, positionering en identiteit en plannen creatief vertalen naar spraakmakende campagnes en concepten.

Lees meer

Marketing & Online Marketing

Marketing, Offline & Online zijn de drijfveren van de meeste bedrijven. Dit heeft natuurlijk als uiteindelijk doel de omzet van het bedrijf te zien groeien. Met ruim 20 jaar ervaring weten we als geen ander wat mensen triggert en motiveert, we delen deze kennis graag met u, neem contact op om meer te weten te komen over hoe we u hierbij kunnen helpen.

Lees meer

Mallens + Markhorst

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
The Netherlands

T. +31 (0)13 - 5220400
E. info@dock14.nl

Volg ons

Via social media

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Youtube