Bevlogen

Toine + Joop + Rob + Steef + Frans + Olav + Marieke vormen samen Mallens + Markhorst, ofwel de BEVLOGEN RECLAMEMAKERS uit Oisterwijk. Ruim 20 jaar in de lucht en alle denkbare online en offline kennis aan boord om anno 2017 te scoren. Creatief, origineel en strategisch zijn nog wat kwaliteiten waarover we ruimschoots beschikken, alles gericht om samen tot klinkende resultaten te komen! Welkom op onze website, kijk gerust eens rond of neem contact op voor een vrijblijvende bureaupresentatie.

gps_fixed

Bevlogen

Passie voor reclame en communicatie, is wat we als Bevlogen Reclamemakers met elkaar gemeen hebben. De focus op trends en ontwikkelingen in zowel jouw als onze branche. Koersvast en vastberaden in creatie en strategie.

update

Beproefd

Met ruim 20 jaar creativiteit, kennis en ervaring met nationale en internationale A-merken, kennen we het klappen van de zweep. ROTA-erkend en kwaliteitsbewust. Als opdrachtgever ben je zo verzekerd van professionaliteit en zekerheid.

network_check

Bewust

Kruipen in de huid van … is de basisvoorwaarde voor een langdurige en betrokken klantrelatie. We kijken, zien, vragen, luisteren, proeven, ruiken en tasten onze kansen af. Geen wonder dat ons portfolio steeds uitgebreider en diverser wordt!

De Bevlogen Reclamemakers staan garant voor communicatie met slagkracht. Samen met onze opdrachtgevers – groot en klein - ontwikkelen we creaties en concepten die hun doel niet missen. Campagnes die opvallen in positieve zin. Huisstijlen en websites om mee te scoren. We maken daarvoor gebruik van alle actuele kennis en techniek die voor handen is. Werken nauw samen met specialisten op velerlei vlak. Bevlogen, betrokken en beproefd en dat al sinds 1996.

Rob Mallens Rob Mallens

Rob Mallens

Partner, copy, concept, strategy
Toine Markhorst Toine Markhorst

Toine Markhorst

Partner, concept, strategy
Joop van Riel Joop van Riel

Joop van Riel

Partner, concept, creation, strategy
Steef Heij Steef Heij

Steef Heij

Creative Account Executive
Frans van Berendonk Frans van Berendonk

Frans van Berendonk

Web Developer
Olav Exoo Olav Exoo

Olav Exoo

Online Marketeer / Strateeg
Marieke de Zwart Marieke de Zwart

Marieke de Zwart

Administration
Bart Mallens Bart Mallens

Bart Mallens

Bureau-Labrador

Benieuwd? Stagiair(e) gezocht!

Leergierige en enthousiaste stagiaires kunnen bij De Bevlogen Reclamemakers diverse stages doorlopen voor de opleidingen Hbo communicatie, Hbo Multimedia en Mbo grafische vormgeving. Korte kennismakings- / snuffelstages vanuit Mbo Marketing & Communicatie e.a. begeleiden we indien hiervoor plaats is. We werken al vele jaren nauw samen met:

Mallens (+) Markhorst is erkend leerbedrijf voor EcaboGOC en Savantis

Mail je sollicitatie met c.v. naar: sollicitatie@mallens-markhorst.nl

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Rob Mallens of Joop van Riel.

Mallens + Markhorst

Moergestelseweg 34C
5062 JW Oisterwijk
The Netherlands

T. +31 (0)13 - 5220400
E. info@mallens-markhorst.nl

Volg ons

Via social media

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Youtube